Over ons

Simi Gezinsreizen is onderdeel van Simi Reizen en biedt avontuurlijke gezinsreizen in Europa aan voor gezinnen die een unieke, mooie vakantie willen beleven. De reizen zijn met zorg samengesteld en zijn zodanig opgebouwd dat er voor alle gezinsleden genoeg te doen is.

Simi Gezinsreizen focust zich met namelijk op gezinnen met pubers die op zoek zijn naar bestemmingen waar genoeg te doen is voor oudere kinderen, maar waar ook voor de rest van het gezin genoeg te beleven valt.

Je kunt er op rekenen dat je tijdens de gezinsreizen van Simi te maken krijgt met uiteenlopende avontuurlijke activiteiten die allemaal inbegrepen zijn bij de reissom.

Bouwpakketten

Voor sommige gezinsvakanties is het mogelijk je reis zelf samen te stellen aan de hand van bouwpakketten. Dit is extra flexibel, omdat je ervoor kunt kiezen slechts een paar dagen ons reisprogramma te volgen op een plek of aan de hand van ons advies een rondreis samen te stellen waarbij je elke paar dagen op een nieuwe, unieke bestemming zult verblijven. Op die manier kun je de kosten van je gezins vakantie goed onder controle houden en bepaal je zelf wat je wilt doen.

Op dit moment zijn alleen de reizen binnen Scandinavie te boeken als bouwpakket, maar in de toekomst zullen meer en meer mogelijkheden ontstaan in heel Europa.

Vertrouwd op reis

Bij het boeken van een reis via een reisorganisatie is betrouwbaarheid van groot belang. Onze adresgegevens vind je onderaan de website en ook telefonisch kun je ons bereiken. Op het moment dat je op reis bent met Simi is er 24 uur per dag een noodnummer bereikbaar waarbij 1 van onze medewerkers altijd bereikbaar is als er iets aan de hand is.

Voor de reizen wordt een aanbetaling van 25% van de reissom gevraagd. De reissom wordt gedekt door de Stichting GGTO. Dit is een verzekering vergelijkbaar met de SGR, wat ervoor zorgt dat alle betaalde reissommen gedekt zijn door het garantiefonds. Zo weet je als reiziger altijd dat je geld veilig is.

Veiligheid voorop

De Simi Gezinsreizen zijn vaak best avontuurlijk. Veiligheid is daarbij een belangrijk onderdeel. Niet alleen controleren we jaarlijks de diploma's van organisaties waarmee we samenwerken, ook de aansprakelijkheidsverzekering van de partijen waarmee we samenwerken worden jaarlijks gecontroleerd. We werken uitsluitend samen met gediplomeerde gidsen en bedrijven die expert zijn op het gebied van activiteiten die ze aanbieden.

Reizen op maat

We raden je aan eerst de website goed uit te spitten om te kijken of er een reis bij zit die al min of meer aan je wensen voldoet. Aan de hand daarvan kunnen we vervolgens eenvoudig een op maat gemaakt programma voor jou en je gezin maken. Interessant zijn ook de speciale vader-zoon vakanties die we inmiddels al geruime tijd succesvol aanbieden.

Book A Tour

HOLIDAYS DESTINATION HIGHLIGHTS

  • much, much more