Advies en maatwerk

Op deze website kun je een groot aantal kant en klare gezinsreizen vinden. Elke reis is net even anders, maar alle reizen hebben met elkaar gemeen dat het unieke activiteiten bevat voor het hele gezin.

Elke reis is onderverdeeld op basis van zowel de bestemming als voor wie deze gezinsvakantie het meest geschikt is. Zo maken we onderscheid tussen reizen voor gezinnen met jonge kinderen, kinderen tot 7 jaar, kinderen tot 11 jaar en pubers. Bij reizen die geschikt zijn voor meerdere leeftijden geven we dit natuurlijk ook aan.

De Simi Gezinsreizen zijn zonder uitzondering een beetje avontuurlijk, of het nu gaat om een survivalvakantie in de Ardennen of het spotten van ijsberen op Spitsbergen, het overnachten in een sneeuwhotel of het slapen in een echte boomhut, saai zal het niet worden.

Je kunt kiezen voor een geheel door ons verzorgde vakantie, maar je kunt er ook voor kiezen slechts een paar dagen bij 1 van onze bijzondere plekjes te verblijven. Zo heb je als gezin optimale flexibiliteit en kun je precies dat uitkiezen wat voor jouw gezin passend is.

Offerte gezinsreizen op maat

We maken met plezier een offerte op maat. Hoe duidelijker de wensen zijn, hoe beter we een passend voorstel kunnen doen. Aarzel dus vooral niet om uitgebreid op te schrijven wat jullie zoeken, geef een indicatie van het budget per persoon en alle overige informatie waarvan je denkt dat deze relevant is voor het samenstellen van de perfecte gezinsreis.

Book A Tour

HOLIDAYS DESTINATION HIGHLIGHTS

  • much, much more