Ardennen avontuur gezinnen

De Belgische Ardennen zijn niet voor niets populair bij Nederlanders. Niet te ver weg van Nederland, makkelijk te rijden en veel te doen, ook met oudere kinderen. Voor wie op zoek is naar een iets georganiseerder vakantie is een gezinsreis met Simi een aanrader. Behalve een langdurige ervaring met het aanbieden van reizen naar de Ardennen weten we wat een gezinsvakantie succesvol maakt.

Onderstaande reis is een standaardreis die we aanbieden in de vakantieperiodes in de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. De kans is dus groot dat je met meerdere gezinnen gelijktijdig een reis met Simi hebt geboekt, wat het voor zowel ouders als kinderen nog een extra dimensie geeft.

Dag 1: aankomst

Vandaag reis je vanuit Nederland naar de Ardennen. We gaan er vanuit dat je met eigen vervoer reist en met eigen kampeerspullen. Tijdens deze vakantie verblijf je op een supergezellige camping midden in de bossen van de Ardennen aan een beekje. De camping beschikt over goed sanitair, gratis wifi en een restaurant met een Nederlandse eigenaar.

Aan het eind van de middag maak je je klaar voor de fotospeurtocht. Voor erg sportieve mensen kun je de fotospeutocht combineren met een kaart/kompastocht vanaf de camping. Voor gezinnen met kleinere kinderen raden we aan de fotospeurtocht direct te lopen. Voor gezinnen met een beetje actieve pubers is de kaart/kompastocht echter een goede aanvulling.

Let goed op de details op de foto's (die in de winter gemaakt zijn) en volg de instructies goed, dan kom je weer tijdig aan op de camping.

's Avonds kun je een kampvuurtje maken en genieten van de rust in de bossen.

Dag 2:

f

f

f

HOLIDAYS DESTINATION HIGHLIGHTS

  • much, much more